Meer

Horeca

Het festivalplein op de Parade is een begrip in de stad. Niet zo gek, want met zijn knusse eettentjes, terrassen en foodtrucks heerst er een onmiskenbare Bourgondische sfeer. Dankzij het uitzicht op de fraaie Sint Jan, waan je je er op een Frans dorpsplein. Naast theater en muziek voor jong en oud, kun je er terecht voor lunch, borrel, snelle hap en diner!

Het borrelt en bruist in Brabant dit jaar, want Noord-Brabant is in 2018 'European region of Gastronomy'. Dat vieren we! Met een spannende foodconcepten en smaakmakende events op bijzondere locaties, Brabantbreed. 

Noord-Brabant kent een rijke gastronomische traditie en ook de Brabantse gastvrijheid is een wijdverbreid begrip. Maar hoe smaken de typische gerechten uit Van Gogh's geboortestreek? En wat gebeurt er als Dutch design het gerecht van de toekomst ontwerpt? En is Brabantse gastvrijheid zilt of juist zoet? Met de campagne Brabant Celebrates Food nodigt Brabant bewoners en bezoekers uit voor een ontdekkingstocht naar smaakvol erfgoed, onvergetelijke eetavonturen en Brabantse gezelligheid.

Theaterfestival Boulevard brengt naar aanleiding van dit thema o.a. de voorstelling CANTINA van het gezelschap Laika. Het is een nieuwe zintuiglijke voorstelling over de noodzaak van dromen en de collectieve strijd om hoop te blijven bewaren. Een feestelijke kantine waar geheimen op tafel gegooid worden en de toekomst gekoesterd wordt. 

Bij het Vlaamse Laika kun je altijd proeven van kleine en grote verhalen, nieuwe gerechten en onbekende werelden. Het gezelschap stond eerder op Boulevard met onder meer Piknik Horrifik, Me Gusta en Pentamerone.

Horeca
Horeca
Horeca
Theaterfestival Boulevard bedankt: