0 Info

Horeca

Het festivalplein op de Parade is een begrip in de stad. Niet zo gek, want met zijn knusse eettentjes, terrassen en foodtrucks heerst er een onmiskenbare Bourgondische sfeer. Naast theater en muziek voor jong en oud, kun je er terecht voor lunch, borrel, snelle hap en uitgebreid diner.

We schenken de lekkerste bieren van Hertog Jan en Leffe, gezond Brabant Water en diverse andere drankjes in recyclebare (statiegeld)glazen.

Ook in het Josephkwartier, op een steenworp afstand van festivalplein Parade, is het goed toeven.

In de hele stad ’s-Hertogenbosch en wijde omgeving is culinair veel te genieten. Het borrelt en bruist dit jaar, want Noord-Brabant is in 2018 'European region of Gastronomy'. Dat wordt gevierd! Met een spannende foodconcepten en smaakmakende events op bijzondere locaties. 

Noord-Brabant kent een rijke gastronomische traditie en ook de Brabantse gastvrijheid is een wijdverbreid begrip. Maar hoe smaken de typische gerechten uit Van Goghs geboortestreek? En wat gebeurt er als Dutch design het gerecht van de toekomst ontwerpt? En is Brabantse gastvrijheid zilt of juist zoet? Met de campagne Brabant Celebrates Food nodigt Brabant bewoners en bezoekers uit voor een ontdekkingstocht naar smaakvol erfgoed, onvergetelijke eetavonturen en Brabantse gezelligheid.

Theaterfestival Boulevard brengt naar aanleiding van dit thema in samenwerking met Den Bosch Celebrates Food o.a. de voorstelling CANTINA van het gezelschap Laika. Bij het Vlaamse gezelschap kun je altijd proeven van kleine en grote verhalen, nieuwe gerechten en onbekende werelden. Het gezelschap stond eerder op Boulevard met onder meer Piknik HorrifikMe Gusta en Pentamerone.

Ook is op het festivalplein een bijzondere tentjesvoorstelling gewijd aan mannenvlees te zien: De Slacht Sessies.

Horeca
Horeca
Horeca