Over Boulevard
Archief

Bereikbaarheid

Het festival waaiert uit over de hele stad en daarbuiten. Jaarlijks staan er tussen de 120 en 140 verschillende activiteiten op het programma. Deze spelen zich niet alleen af op de podia, maar ook in musea en op locaties in - en om de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Elk jaar vinden we nieuwe, bijzondere en onverwachte speellocaties voor de mooiste voorstellingen. De toeschouwer is ontdekkingsreiziger. 

 

Of je nu lopend, op de fiets, met het openbaar vervoer of de auto komt: Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch is goed bereikbaar.

Het adres van het centrale festivalplein is:

Parade

5211 KL 's-Hertogenbosch

 

Per fiets

Fietsen kun je gratis en veilig stallen in fietsenstalling Wolvenhoek of  vlakbij het festivalplein in fietsenstalling Kerkstraat. Gelieve je fiets niet voor de hekken van het festivalplein te stallen.

Per trein/bus

Wij raden bezoekers aan om met het openbaar vervoer te komen, ‘s-Hertogenbosch is prima te bereiken met bus of trein. Je loopt in ongeveer 10 minuten van het station naar het festivalplein aan de Parade, het plein aan de voet van de St.-Janskathedraal. Voetgangers vanaf het Centraal Station volgen eerst de borden naar de Markt. Vanaf dit centrale punt staat de Parade aangegeven (routekaart).

Per auto

Mocht je toch met de auto naar het festival terrein komen, kun je de auto goedkoop parkeren bij de P+R Transferium Pettelaarpark . Er is een pendelbus die vanaf daar vertrekt.

Theaterfestival Boulevard speelt zich af in en rond de historische binnenstad; veel locaties zijn op loopafstand van festivalplein Parade. Voor locaties die verder weg liggen rijden vanaf het festivalplein op de Parade gratis Boulevard pendelbussen. Deze vertrekken een half uur voor aanvang van de voorstelling. Ook kun je bij ons een fiets huren, dat kost 5 euro per dag.

Download plattegrond locaties
Download plattegrond festivalplein

 

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid
Theaterfestival Boulevard bedankt: