Over Boulevard
Archief

Samen naar het festival

Groepsarrangementen op maat

De festival-ervaring begint op ons pleinpodium waar dagelijks openluchtvoorstellingen te zien zijn, in de kleine tentjes op het plein waar je nieuwe makers en bekende gezelschappen kunt ontdekken, en op de klapstoelen onder de priklampjes in de bomen aan de voet van de verlichte Sint Jan. Het festival waaiert uit over de hele stad: in alle theaters, in velden, bossen, kerken en loodsen - waar je met onze eigen bus terecht komt - vind je de mooiste voorstellingen. En wat is leuker dan deze ervaring te delen? Voor wie dat wil doen met een afdeling of collega’s, stellen wij met plezier arrangementen samen.
Naast bijzondere voorstellingen kun je genieten van de vele mogelijkheden om ontspannen te eten en drinken. Dat maakt een bezoek aan Theaterfestival Boulevard een complete middag/avond genieten. 

Arrangementen op maat
Met veel plezier stellen we op maat gemaakte arrangementen voor verschillende gezelschappen samen, rekening houdend met alle wensen. Verwacht bijvoorbeeld een ontvangst op het festivalplein; een voorstelling met zorg gekozen voor uw groep; en een keuze uit ons eten en drinken-aanbod naar wens - van een glas fris of bier met blokjes kaas of bitterballen, tot een driegangendiner in een van onze restaurants. Alles kan, alles is bespreekbaar. Wij denken graag mee.

Meer info & boeken
Neem gerust contact op met onze gastvrijheids-coördinator via annemarie@festivalboulevard.nl

Samen naar het festival
Samen naar het festival
Samen naar het festival
Theaterfestival Boulevard bedankt: