Over Boulevard
Archief

Vacature: Hoofd marketing & communicatie

Theaterfestival Boulevard is een toonaangevend podiumkunstenfestival in en om de stad ’s-Hertogenbosch. Het festival presenteert de state of the art van het Nederlandse podiumkunstaanbod - theater, dans, muziektheater, performance, muziek en meer - in een internationale context. Boulevard ontvangt daarbij een breed en divers publiek van gemiddeld 140.000 bezoekers en verkoopt circa 60.000 kaarten. De organisatie bouwt met vele regionale en (inter)nationale partners aan de totstandkoming van het levendig elfdaags festival. Daarnaast werkt het kernteam van Boulevard aan activiteiten van Stichting Bosse Nova, gevestigd in Pand 18 te ’s-Hertogenbosch.  

In verband met het vertrek van het huidige hoofd marketing & communicatie is stichting Theaterfestival Boulevard op zoek naar een nieuwe collega.

14 oktober 2019

Stichting Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch zoekt per 1 januari 2020 een:

 

Hoofd marketing & communicatie

32u p/w
 

Het hoofd marketing & communicatie speelt een actieve rol in de positionering en beleidsontwikkeling van Theaterfestival Boulevard. Het hoofd ontwikkelt een innovatief en inclusief marketing- en communicatiebeleid en draagt zorg voor de uitvoering van de activiteiten van de afdeling marketing & communicatie, gericht op het behalen van beleidsdoelstellingen en bezoekersaantallen, met gebruikmaking van een mix van traditionele en nieuwe marketingtechnieken en media. Het hoofd heeft commercieel talent, monitort resultaten en draagt zorg voor evaluaties en verslaglegging. 

Het hoofd geeft stimulerend leiding aan het team van vaste en tijdelijke werknemers van de - richting het festival groeiende - afdeling marketing & communicatie. Het hoofd maakt deel uit van de staf van Theaterfestival Boulevard en heeft op regelmatige basis overleg met afdelingshoofden.  

Het hoofd werkt nauw samen met vele lokale en (inter)nationale partners van het festival: culturele instellingen, maatschappelijke partners en ondernemers. En draagt zorg voor een inspirerende samenwerking met het bestuur van Stichting Vrienden van Theaterfestival Boulevard.

We zoeken een kandidaat:

  • die zich verbonden voelt met onze missie; Boulevard vindt dat kunst en cultuur onmisbaar zijn in een democratische samenleving en dat iedereen daaraan moet kunnen deelnemen.  
  • met leidinggevende ervaring in marketing en communicatie, in een culturele of vergelijkbare omgeving 
  • die een strateeg én aanpakker is en georganiseerd, resultaatgericht, creatief, stressbestendig en flexibel kan functioneren
  • die kan enthousiasmeren, verbinden en coachend leiding geven
  • die beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een WO werk- en denkniveau

We bieden:

  • een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische culturele organisatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch. 
  • een salaris conform cao Nederlandse podia 
  • een jaarcontract, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd

Reageren

Reageren kan tot 14 november middels een motivatiebrief plus C.V. t.a.v. de directeur-bestuurder van Theaterfestival Boulevard, Viktorien van Hulst, via vacatures@festivalboulevard.nl.

Eerste gesprekken zullen plaatsvinden op wo 20 november, tweede gesprekken op wo 27 november.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature: Hoofd marketing & communicatie
Theaterfestival Boulevard bedankt: