Over Boulevard
Archief

Ook blinden en slechtzienden kunnen bij Boulevard terecht

Bekijk onze voorstellingen met audiodescriptie!

Ook voor blinden en slechtzienden heeft Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch genoeg te bieden. Bekijk snel de voorstellingen met audiodescriptie! Ook voor mensen met een visuele beperking is er van donderdag 1 t/m zondag 11 augustus genoeg te beleven op verschillende podia en locaties in en om 's-Hertogenbosch.

16 juli 2019

Hieronder de voorstellingen die met audiodescriptie worden aangeboden:

Het Nationale Lied
WUNDERBAUM | NL


Het Rotterdamse muziektheatergezelschap Wunderbaum hield al meezingavonden in Jena en Milaan, waar het uitzinnig publiek wist te verenigen. Met zang van eigen bodem. Nu is Nederland aan de beurt, om uit volle borst smartlappen, volksliederen en nationale klassiekers te zingen. In de voorstelling Het Nationale Lied onderzoekt Wunderbaum waarom mensen zich steeds meer tot muziek van eigen bodem aangetrokken voelen.

met audiodescriptie op
zondag 11 augustus, 20.30 – 22.00 uur

Locatie: Theater aan de Parade
Prijs: € 20 | vriend € 18 | BGL € 17
 

[.....] Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel | 12+
THEATER ARTEMIS | NL

Drie jongeren staan een soort van zelfverzekerd op het podium. Een demonstratief bewijs van hun bestaan en hun [on] vermogen cool te zijn. De regie van deze verrukkelijk ontregelende voorstelling is van Jetse Batelaan, die zoveel internationale prijzen wint dat het bokalenkastje van Artemis er scheef van hangt.

met audiodescriptie op
donderdag 8 augustus, 19.00 –20.15 uur

Locatie: Theater aan de Parade
€ 17 | vriend € 15,50 |12-18 jaar €10

One Of These Days (GRATIS)
TALL TALES ACROBATICS | NL

Het is niet zomaar een dag, waarop je One Of These Days ziet. Het is de dag dat je getuige bent van vernuftige jongleerkunst en acrobatiek op muziek van o.a. Pink Floyd, Tom Waits en Led Zeppelin. Theaterkrant: vier sterren.

met audiodescriptie op
zondag 11 augustus, 17.00 - 17.30 uur

Locatie: Festivalplein | Pleinpodium
Prijs: Gratis

Naast deze voorstellingen is ook een deel van het reguliere programma geschikt voor mensen met een auditieve beperking. Vind deze informatie op www.festivalboulevard.nl onder 'TOEGANKELIJKHEID' in het keuzemenu onder 'Programma' en bij de individuele voorstellingen in de groene kolom.

Wij stellen het zeer op prijs als je je komst (met gebruik van de audiodescriptie en introductie) aan ons meldt via toegankelijkheid@festivalboulevard.nl. Dan houden wij rekening hiermee.

Kijk ook op deze pagina waar je meer informatie kunt vinden over de toegankelijkheid van ons festival!

Ook blinden en slechtzienden kunnen bij Boulevard terecht
Ook blinden en slechtzienden kunnen bij Boulevard terecht
Ook blinden en slechtzienden kunnen bij Boulevard terecht
Theaterfestival Boulevard bedankt: