Over Boulevard
Archief

Werk, denk, zoek mee in BLVR&D

Bezoek tijdens het festival onze werkplaats waar hoofd, hart en hoop samenkomen

In BLVR&D (het R&D - research & development lab van Boulevard) vind je werk- en tekentafels op zwenkwielen, muren waaraan ontwerpschetsen hangen, maquettes in wording. Het idee erachter: samen leven roept steeds meer vragen op. En Boulevard gaat die vragen niet uit weg. Integendeel! In BLVR&D worden deze vragen op creatieve, grondige, speelse, onconventionele wijze aangepakt en kan misschien (het begin van) een antwoord of oplossing ontstaan.

Wie?
BLVR&D is een werkplaats voor iedereen: kunstenaars, bezoekers, stadsbewoners, professionals en internationale festivalgasten. Waar de één naar de BLVR&D komt om aan een gericht vraagstuk te werken, kan een ander de ruimte binnen lopen en zich buigen over de vragen die zijn opgeprikt aan de wand, meeluisteren bij een werksessie, of misschien deelnemen aan een gesprek. De werkvormen lopen uiteen: tekentafels, collectieve werksessies en learning by doing.

Uitkomsten
Tijdens het festival zullen verslagen van de verschillende sessies gedeeld worden – in BLVRD Dagkrant, op festivalboulevard.nl en op de social media-kanalen van zowel Boulevard als de diverse deelnemers. Hashtag: #BLVRnD. Daarnaast wordt ook van alle sessies oogst gedeeld in de BLVR&D zelf, onder meer aan de grote wand in de ruimte.

Welkom!
Bij de volgende werksessies ben je van harte welkom om actief mee te praten:

• 75 jaar x 15 augustus: de Geschiedenis van Voormalig Nederlands-Indië tijdens Boulevard 2020?
• Theater van de Nieuwe Generatie: de Party Dialogues cast takes over!
• Ik, het Publiek
• Inclusive Citymaking: Publieke ruimte anno 2019 
• Het Grote Peukenoverleg: Over een Rookbeleid tijdens Boulevard

Meer informatie over de inhoud en de data en tijden van de sessies volgt. 

08 juli 2019
Werk, denk, zoek mee in BLVR&D
Theaterfestival Boulevard bedankt: