Over Boulevard
Archief

Doneer een kaartje voor een ander

Zo genieten mensen met een smalle beurs ook van Boulevard!

Van 1-11 augustus genieten we samen weer van theater, muziek en dans op Theaterfestival Boulevard! Maar er zijn ook mensen die geen geld hebben voor een voorstelling. Om deze mensen met een smalle beurs toch tegemoet te komen doet Boulevard mee aan ‘Geef een Toegift’: het festival roept haar publiek op om een extra entreekaartje te kopen voor iemand die het zelf niet kan betalen. Zo onderstreept Boulevard haar verbindende kracht.

01 juli 2019

Geef een Toegift
Geef een Toegift is een campagne van negenendertig festivals door heel Nederland, aangesloten bij de Verenigde Podiumkunstenfestivals*. Elk festival verspreidt de kaartjes via een sociale partner in de stad aan mensen die niet de financiële mogelijkheden dat te doen. Voor de verspreiding van de vrijkaartjes werkt Boulevard voor het tweede jaar samen met Quiet Community Den Bosch, die met hun members het festival zullen bezoeken. 

Hoe werkt het?
Tijdens het aankoopproces van je eigen kaart(en) op www.festivlaboulevard.nl krijg je in het winkelmandje de mogelijkheid om een Geef een Toegift ticket te kopen voor €15. Het festival zorgt ervoor dat de kaarten bij Quiet terecht komen.

Heb jij (of een partner, vriend of familielid) geen geld voor extraatjes? Mogelijk kan Quiet Community ook voor jou iets betekenen. Kijk op de website van Quiet Den Bosch voor meer informatie.

*De Verenigde Podiumkunstenfestivals is een informeel samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals – van Groningen tot Middelburg, van Deventer tot Rotterdam. Samen versterken we de werking van festivals en vieren we de kracht van podiumkunsten.

Gratis genieten bij Boulevard
Ook zonder dubbeltje zit je bij Boulevard op de eerste rij! Geniet kosteloos van theater, dans, muziek en meer. Bekijk snel het gratis programma van Theaterfestival Boulevard in dit boekje (https://issuu.com/festivalboulevard/docs/a5_gratis_brochure_issuu), of op de website (ga naar Programma en klik op de knop Gratis). Het gratis programma wordt mede mogelijk gemaakt door Essent.

 

Doneer een kaartje voor een ander
Doneer een kaartje voor een ander
Theaterfestival Boulevard bedankt: