Over Boulevard
Archief

PLAN Brabant

Talentontwikkeling podiumkunsten

Theaterfestival Boulevard maakt onderdeel uit van PLAN Brabant. Binnen deze samenwerking met Festival Cement, DansBrabant, Het Zuidelijk Toneel, Festival Circolo, De Nieuwe Vorst, Podium Bloos, Parktheater Eindhoven, United Cowboys en Theater Artemis zetten we ons in voor de talentontwikkeling van podiumkunstenmakers in Noord-Brabant.

21 juni 2019

Wil je op de hoogte blijven van talentontwikkeling in Noord-Brabant? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van PLAN.

De nieuwste generatie makers van theater, dans en circus krijgt in Noord-Brabant meer kansen dankzij PLAN voor talentontwikkeling Brabant, waarin producenten, podia én festivals samenwerken. Veelbelovende talenten krijgen ondersteuning bij de ontwikkeling van hun handtekening, het cultureel ondernemerschap, de opbouw van publiek en de zichtbaarheid van hun werk.

PLAN functioneert in de context van Talenthub Brabant. Hierin werken talenten, opleidingen, presentatie-, podia-, festivals- en ondersteunende instellingen in verschillende disciplines samen. Samen werken we aan een goed klimaat voor jonge kunstenaars in Brabant. In de Talenthub zijn naast theater, dans en circus de disciplines popmuziek, nieuwe muziek, visuele kunsten en literatuur vertegenwoordigd.

PLAN Brabant
PLAN Brabant
PLAN Brabant
Theaterfestival Boulevard bedankt: