Programma Afzender 2020
Over Boulevard
Archief

Openluchttheater Citadel

Diverse artiesten

Van half juli tot eind augustus kan het Bossche publiek in de openlucht genieten van een twintigtal concerten en voorstellingen. Op de Citadel verrijst een theater met 140 zitplaatsen.

Ons openluchttheater bevindt zich binnen de Citadel: Zuid-Willemsvaart 2, 5211 NW 's-Hertogenbosch. Een uur voor aanvang opent het theater. Parkeren van auto’s is zeer beperkt mogelijk. We raden aan zo veel mogelijk met de fiets te komen (er staan fietsenrekken) of met het openbaar vervoer. Komt u liever toch met de auto? Dichtbij parkeren kan in parkeergarage Arena op loopafstand van de Citadel: Arena 119, 5211 XT Den Bosch.

Het theater is toegankelijk mensen met een rolstoel en de voorstellingen zijn geschikt voor mensen met een visuele beperking. Wil je meer informatie over de toegankelijkheid? Mail dan naar toegankelijkheid@festivalboulevard.nl.

De indeling van het openluchttheater is gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM.

Er zijn ter plekke pakketjes verkrijgbaar met bier, wijn of fris en een zoutje.

Maak je bezoek compleet met een bezoek aan een andere (culturele) activiteit of aan een gezellig terras of restaurant in 's-Hertogenbosch, zie voor tips: www.debosschezomer.nl

  • Faciliteiten Toiletvoorzieningen aanwezig Horeca aanwezig
  • Locatie Zuid-Willemsvaart 2, 5211 NW 's-Hertogenbosch
Ook in Openluchttheater Citadel

Meral Polat & Touki Delphine

Meral Polat & Touki Delphine

29 augustus 2020

Bridge the distance

Boi Akih

30 augustus 2020

De Indië Monologen

Bo Tarenskeen

24 t/m 25 augustus 2020
Theaterfestival Boulevard bedankt: