Programma Afzender 2020
Over Boulevard
Archief

Geef een Toegift

Boulevard doet mee aan Geef een Toegift: een campagne waarbij bezoekers van Nederlandse festivals worden opgeroepen een kaartje te betalen voor mensen uit de omgeving die het niet zelf kunnen betalen. Zodat iedereen van podiumkunst kan genieten. De festivals zorgen ervoor dat deze Toegiften in hun stad op een goede plek terecht komen. Boulevard doet dit in samenwerking met Quiet Community Den Bosch.

Hoe werkt het?
Ook dit jaar roepen we ons publiek op om een extra entreekaartje te kopen voor iemand die het zelf niet kan betalen. Zo onderstreept Boulevard haar verbindende kracht. Overigens doen negenendertig festivals door heel Nederland, aangesloten bij de Verenigde Podiumkunstenfestivals* hetzelfde. Elk festival verspreidt de kaartjes via een sociale partner in de stad aan mensen die niet de financiële mogelijkheden dat te doen. Voor de verspreiding van de vrijkaartjes werken we samen met Quiet Community Den Boschdie met hun gasten ons festival in augustus zullen bezoeken. 

Draag bij, en geef dat extra kaartje! Tijdens het aankoopproces van je eigen kaart(en) krijg je in het winkelmandje de mogelijkheid om een Geef een Toegift ticket te kopen.

Heb jij (of een partner, vriend of familielid) geen geld voor extraatjes? Mogelijk kan Quiet Community ook voor jou
iets betekenen. Kijk op de website van Quiet Den Bosch voor meer informatie.

*De Verenigde Podiumkunstenfestivals is een informeel samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals – van Groningen tot Middelburg, van Deventer tot Rotterdam. Samen versterken we de werking van festivals en vieren we de kracht van podiumkunsten.

Lees ook het artikel in MEST Magazine over Geef een Toegift.

Geef een Toegift
Theaterfestival Boulevard bedankt: