Timetable Festivalinfo
Over Boulevard
Archief

Cursus Theater (mee)maken halverwege!

Deze editie van de cursus Theater (mee)maken is weer een feestje! Vanaf november werken de enthousiaste cursisten elke maand intensief met een theater- of dansmaker uit de stallen van Boulevard. In tien avonden ontmoeten zij de meest getalenteerde theater- en dansmakers van nu. En maken ze kennis met de artistieke zoektocht en de rol die het publiek speelt.

Bekijk de video voor een impressie:

https://www.youtube.com/watch?v=Guy39cN64JQ&feature=youtu.be

19 maart 2019

Theater (mee)maken?

In de cursus Theater (mee)maken ontmoeten deelnemers op tien avonden de meest getalenteerde theater- en dansmakers van Boulevard. En maken ze kennis met het theater van nu, de artistieke zoektocht en de rol die het publiek speelt. Ervaring met toneelspel of dans is (juist) niet noodzakelijk. Wel van belang: de durf om een experiment aan te gaan en zo regisseurs en choreografen te helpen in het repetitieproces.

Theater (mee)maken biedt tien werksessies met kunstenaars en medepubliek. Tegelijkertijd krijgen tien theater- of dansmakers dankzij de ontmoetingen meer voeding van en voeling met de bezoekers waar ze het voor doen!

De volgende cursus start weer in november 2019.

Meer weten over de cursus? Of iemand tippen die deze leergang echt zou moeten volgen in het seizoen 2019/2020? Neem contact op met Coralie den Adel: info@festivalboulevard.nl.


(Lieve liefhebber, we zijn NIET op zoek naar jou. Maar willen wel graag in contact komen met jouw buurman, zus of collega die niet begrijpt waarom jij zoveel van theater en/of dans)

 

Theater (mee)maken is een project van Theaterfestival Boulevard i.s.m. BankGiro Loterij Fonds.

Cursus Theater (mee)maken halverwege!
Actualiteiten
Eerste Titels!

Eerste Titels!

Nieuws

10 mei 2019 We maken de eerste titels bekend
Terugkijken: twee jaar Performing Gender

Terugkijken: twee jaar Performing Gender

Nieuws

16 april 2019 Twee jaar denkende werksessies, onderzoek, inspirerende ontmoetingen en dans
Zangstemmen gezocht!

Zangstemmen gezocht!

Nieuws

26 maart 2019
Theaterfestival Boulevard bedankt: