Timetable 0 Info

Huisgenoot Kunstbende zoekt Projectleider!

Projectleider Kunstbende Noord-Brabant M/V - 32 uur per week (gemiddeld)

Kunstbende is een landelijke netwerkorganisatie die jong creatief talent ontdekt, ontwikkelt
en exposeert. Met de wedstrijd Kunstbende worden jongeren op vroege leeftijd gestimuleerd eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende zoals o.a.: Trijntje Oosterhuis, Martin Garrix, Vincent Vianen, Claudia de Breij, Abdelkader Benali, Janne Schra en DeWolff.

25 september 2018

Kunstbende Noord-Brabant is een provinciaal netwerk voor talentontwikkeling voor jongeren van 13 t/m 18 jaar. In samenwerking met de culturele instellingen uit heel de provincie stellen we een programma samen dat langs de vier grote Brabantse steden reist en jongeren de mogelijkheid biedt om zich een heel jaar lang te ontwikkelen en elkaar te ontmoeten.

Functie
Je geeft leiding aan het project Kunstbende in de provincie Noord-Brabant. Het team van Kunstbende Noord-Brabant bestaat uit 1 projectleider, 1 producent en 2 stagiaires en opereert onder de vlag van Stichting Bosse Nova, een cultureel projectbureau in het hartje van ’s-Hertogenbosch. Je werkt nauw samen met de directie van Stichting Bosse Nova en collega’s als het gaat om financiën en marketing. Je werkt vanuit de grote lijnen van het landelijk project Kunstbende en onderhoudt het contact met het landelijk bureau. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het Kunstbende programma in Noord-Brabant. Je houdt zicht op de goede uitvoering van werving, workshops, coaching, wedstrijd en zomertour. Je ontwikkelt meerjarig beleid gericht op de strategische positionering van Kunstbende. Dit beleid vertaal je naar de praktijk en vormt de basis voor de subsidieaanvragen en verantwoordingen die je doet. Daarnaast verbind je nieuwe partners aan Kunstbende zowel op cultureel als financieel vlak. Je ontwikkelt marketing/-communicatieplannen die aansluiten bij de doelgroep en zorgen voor een breed draagvlak voor Kunstbende bij zowel de jongeren als het culturele veld. Je geeft sturing aan een klein jong team en bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de begroting.

Profiel
Je hebt minimaal twee jaar werkervaring met educatie, evenementplanning, -organisatie en communicatie. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend projectmatig en gestructureerd werken. Je bent oplossingsgericht, resultaatgericht en creatief. Je beschikt over leiderschapskwaliteiten en ziet het als een uitdaging om met een klein team de positie van Kunstbende in Noord-Brabant te verstevigen. Je bent overtuigend, besluitvaardig en stressbestendig. Je bent communicatief sterk en bent bekend met het Brabantse culturele veld. Je hebt ervaring en affiniteit met en kennis van jongerencultuur en werkt doelgroepgericht, zowel binnen de jongerendoelgroep als met kunstenaars, instellingen en beleidsmakers. Je hebt ervaring met subsidietrajecten bij overheden/fondsen. En bent bekend met het traject van begroten en budgetbeheer.

Wij bieden
Kunstbende biedt een zeer afwisselende en zelfstandige functie in een dynamisch team. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Stichting Bosse Nova volgt de CAO Nederlandse Podia. Kunstbende is er voor en door alle jongeren en draagt bij aan een open samenleving waarin iedereen zijn creativiteit kan ontwikkelen. Stichting Bosse Nova vindt het van belang om deze diversiteit in de organisatie te weerspiegelen. De functie vraagt een wisselende tijdsinvestering door het jaar heen. In het na- en voorjaar is de intensiteit van het project hoger dan in de zomer.

Contact- en vacature-informatie
Heb jij interesse in de functie en voldoe jij aan bovenstaand profiel? Wacht niet langer en stuur voor 13 oktober een korte motivatiebrief/filmpje van jezelf en CV naar florien@kunstbendebrabant.nl. Wil je eerst nog informatie, dan is contactpersoon Florien Boonman bereikbaar op 073-6124505. Op 24 oktober worden de sollicitatiegesprekken gevoerd.

Huisgenoot Kunstbende zoekt Projectleider!
Actualiteiten
Cursus Theater (mee)maken start weer!

Cursus Theater (mee)maken start weer!

Nieuws

16 oktober 2018 Maak het mee vanaf 21 november
Performing Gender Workshop Week

Performing Gender Workshop Week

Nieuws

11 oktober 2018 Van 26 oktober tot en met 1 november werken de Italiaanse dansmaker Roberta Racis en de Nederlandse dramaturg Nina Aalders met 11 Nederlandse jonge dansers bij DansBrabant in Tilburg.
Huisgenoot Kunstbende zoekt Projectleider!

Huisgenoot Kunstbende zoekt Projectleider!

Nieuws

25 september 2018 Projectleider Kunstbende Noord-Brabant M/V - 32 uur per week (gemiddeld)