Timetable 0 Info

Oprichting Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard een feit

Op 24 juli is de oprichtingsakte van de nieuwe Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard ondertekend bij de notaris. Het nieuwe initiatief wordt aangevoerd door een onafhankelijk en betrokken bestuur van vrienden.

24 juli 2018

Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard ondersteunt Theaterfestival Boulevard financieel om te werken aan haar ambities; een spraakmakende (inter)nationale programmering, bijzondere (co)producties én toegankelijkheid voor iedereen.

Binnen dit initiatief leveren vrienden een grote bijdrage. Hiermee dragen ze bij aan de programmering en ontwikkeling van nieuwe, eigenzinnige projecten. Bovendien ontmoeten ze elkaar door het jaar heen en krijgen ze een unieke blik achter de schermen van de festivalorganisatie. 

 

Vrienden maken ambities waar
Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard bestaat uit een brede groep van (maatschappelijk) betrokken personen en ondernemers, die houden van cultuur en waarde hechten aan het theaterfestival, haar podiumkunst, diversiteit en verbindende kracht. Door middel van (financiële) bijdragen van Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard kan het festival haar ambities waarmaken en uitbreiden. Met de nieuwe vriendenstichting komt er voor vrienden een grotere binding met het theaterfestival. En Theaterfestival Boulevard maakt graag gebruik van deze betrokkenheid.

Nieuwe vrienden, oude vrienden
De nieuwe stichting heeft een eigen, onafhankelijk, bestuur. Het bepaalt in samenspraak met de directie van Theaterfestival Boulevard hoe de giften worden besteed. De gelden van de stichting komen altijd ten goede aan onderlinge verbinding en instandhouding en bevordering van Theaterfestival Boulevard.

Bestuursleden bij de oprichting van de stichting zijn:

  • Anne van de Ven (voorzitter)
  • Bert van den Boomen
  • Georges de Méris
  • Jeroen Tolmeijer
  • Marco Goyaerts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de nieuwe stichting via vrienden@festivalboulevard.nl.

 

Anne van de Ven, voorzitter Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard ondertekent het oprichtingsdocument bij de notaris Huijbregts Notarissen​.

Oprichting Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard een feit
Actualiteiten
Love Rituals in Performing Gender Week

Love Rituals in Performing Gender Week

Nieuws

26 november 2018 Een onderzoek van choreograaf Roberta Racis, dramaturg Nina Aalders en 11 dansers
Broedplaats bijeenkomst: 29 november

Broedplaats bijeenkomst: 29 november

Nieuws

09 november 2018 nieuwe broedplaats bijeenkomst in Pand 18!
Boulevard meest gewaardeerde festival volgens theatercritici

Boulevard meest gewaardeerde festival volgens theatercritici

Nieuws

02 november 2018 zo blijkt uit de jaarlijkse enquete van de Theaterkrant