Timetable 0 Info

Geef een Toegift

Nieuw in festivalland!

Theaterfestival Boulevard doet mee aan Geef een Toegift: een campagne waarbij bezoekers van Nederlandse festivals worden opgeroepen een kaartje te betalen voor mensen uit de omgeving die het niet zelf kunnen betalen. Zodat iedereen van podiumkunst kan genieten. De festivals zorgen ervoor dat deze Toegiften in hun stad op een goede plek terecht komen.

07 februari 2018

Een project van de Verenigde Podiumkunstenfestivals*

Hoe werkt het?
Negenendertig festivals door heel Nederland vragen hun bezoekers tijdens het aankoopproces van een kaartje of zij een extra kaartje willen kopen voor mensen die niet de financiële mogelijkheden dat te doen. Elk festival verspreidt de kaartjes via een sociale partner in de stad. We zijn blij met onze samenwerking met Quiet Community Den Bosch, die met hun gasten ons festival in augustus zullen bezoeken.

*De Verenigde Podiumkunstenfestivals is een informeel samenwerkingsverband van meer dan 40 landelijke festivals – van Groningen tot Middelburg, van Deventer tot Rotterdam. Samen versterken we de werking van festivals en vieren we de kracht van podiumkunsten.

Geef een Toegift
Actualiteiten
Elsie de Brauw speelt monoloog van Erwin Mortier

Elsie de Brauw speelt monoloog van Erwin Mortier

Nieuws

13 september 2018 Verboden Gebied. Vrouw in Niemandsland tourt dit najaar in Nederland en België
Stagevacatures

Stagevacatures

Nieuws

10 september 2018 kom stage lopen bij het leukste festival van Nederland
Slotpersbericht

Slotpersbericht

Nieuws

13 augustus 2018 Editie 2018