Meer
Terug naar overzicht

Broedplaats 18 januari

Broedplaatsbijeenkomst voor publiek!

De eerstvolgende Broedplaats bijeenkomst valt op donderdag 18 januari. Daarin geeft Broedplaats 's-Hertogenbosch een inkijkje in het proces van makers die (op uitnodiging van Festival Cement, Theaterfestival Boulevard of Theater Artemis) aan het werk zijn in Pand 18 en/of Theater Artemis. Ze krijgen hier de ruimte om te brainstormen, te repeteren of te onderzoeken.

08 januari 2018

Eens in de zoveel tijd doen zij hun deuren open, en laten ze zien waar ze in het proces staan. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor publiek om te komen kijken en hun kundige licht erop te laten schijnen. Er is ruimte voor nagesprek en een kleine borrel.

De makers die momenteel aan het werk zijn, zijn Twan van Bragt & Lonne Gosling en Guus Diepenmaat.

Twan van Bragt (De Bloem van de Natie) en Lonne Gosling (Cie.Perelman) brengen met We shared the experience of being alive, and then we took some tea een ‘fucking romantische komedie’ over twee exen, die elkaar tien jaar na dato weer zien.
Guus Diepenmaat analyseert immer hopeloos en dramatisch verdronken in hartenpijn en weltschmerz, samen met Marie Pien, het geluid van de liefde.

Do 18 januari 16:00u – 18:00u – Pand18, Sint Josephstraat 18 ’s-Hertogenbosch

Broedplaats 18 januari
Actualiteiten
Geef een Toegift

Geef een Toegift

Nieuws

07 februari 2018 Nieuw in festivalland!
Broedplaats 18 januari

Broedplaats 18 januari

Nieuws

08 januari 2018 Broedplaatsbijeenkomst voor publiek!
Theater (mee)maken

Theater (mee)maken

Nieuws

08 januari 2018 Theaterfestival Boulevard start unieke cursus
Theaterfestival Boulevard bedankt: