Timetable 0 Info

Broedplaats 18 januari

Broedplaatsbijeenkomst voor publiek!

De eerstvolgende Broedplaats bijeenkomst valt op donderdag 18 januari. Daarin geeft Broedplaats 's-Hertogenbosch een inkijkje in het proces van makers die (op uitnodiging van Festival Cement, Theaterfestival Boulevard of Theater Artemis) aan het werk zijn in Pand 18 en/of Theater Artemis. Ze krijgen hier de ruimte om te brainstormen, te repeteren of te onderzoeken.

08 januari 2018

Eens in de zoveel tijd doen zij hun deuren open, en laten ze zien waar ze in het proces staan. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor publiek om te komen kijken en hun kundige licht erop te laten schijnen. Er is ruimte voor nagesprek en een kleine borrel.

De makers die momenteel aan het werk zijn, zijn Twan van Bragt & Lonne Gosling en Guus Diepenmaat.

Twan van Bragt (De Bloem van de Natie) en Lonne Gosling (Cie.Perelman) brengen met We shared the experience of being alive, and then we took some tea een ‘fucking romantische komedie’ over twee exen, die elkaar tien jaar na dato weer zien.
Guus Diepenmaat analyseert immer hopeloos en dramatisch verdronken in hartenpijn en weltschmerz, samen met Marie Pien, het geluid van de liefde.

Do 18 januari 16:00u – 18:00u – Pand18, Sint Josephstraat 18 ’s-Hertogenbosch

Broedplaats 18 januari
Actualiteiten
De jongste recensent!

De jongste recensent!

Nieuws

14 augustus 2018
Slotpersbericht

Slotpersbericht

Nieuws

13 augustus 2018 Editie 2018
Starman waiting in the sky

Starman waiting in the sky

Nieuws

12 augustus 2018