Meer
Terug naar overzicht

Broedplaats 18 januari

Broedplaatsbijeenkomst voor publiek!

De eerstvolgende Broedplaats bijeenkomst valt op donderdag 18 januari. Daarin geeft Broedplaats 's-Hertogenbosch een inkijkje in het proces van makers die (op uitnodiging van Festival Cement, Theaterfestival Boulevard of Theater Artemis) aan het werk zijn in Pand 18 en/of Theater Artemis. Ze krijgen hier de ruimte om te brainstormen, te repeteren of te onderzoeken.

08 januari 2018

Eens in de zoveel tijd doen zij hun deuren open, en laten ze zien waar ze in het proces staan. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor publiek om te komen kijken en hun kundige licht erop te laten schijnen. Er is ruimte voor nagesprek en een kleine borrel.

De makers die momenteel aan het werk zijn, zijn Twan van Bragt & Lonne Gosling en Guus Diepenmaat.

Twan van Bragt (De Bloem van de Natie) en Lonne Gosling (Cie.Perelman) brengen met We shared the experience of being alive, and then we took some tea een ‘fucking romantische komedie’ over twee exen, die elkaar tien jaar na dato weer zien.
Guus Diepenmaat analyseert immer hopeloos en dramatisch verdronken in hartenpijn en weltschmerz, samen met Marie Pien, het geluid van de liefde.

Do 18 januari 16:00u – 18:00u – Pand18, Sint Josephstraat 18 ’s-Hertogenbosch

Broedplaats 18 januari
Actualiteiten
Alom lof voor Phobiarama

Alom lof voor Phobiarama

Nieuws

16 juni 2017 Positieve reacties op Dries Verhoeven's Phobiarama op Holland Festival
Column uitgesproken tijdens de TLKSHW

Column uitgesproken tijdens de TLKSHW

Nieuws

05 augustus 2017 Elke vrijdag en zaterdag in De Keulse Kar
Theaterfestival Boulevard bedankt: