Meer
Terug naar overzicht

Figuranten gezocht!

schitter in een voorstelling of installatie

Altijd al graag op het podium willen staan bij een voorstelling van een professioneel gezelschap? Dat kan bij ons bijna ieder jaar wel. Op dit moment zoeken we nog figuranten voor vier producties!

27 juli 2017

Voetbalsupporters gezocht voor openluchtspektakel!
In de magistrale voorstelling La Partida van Compagnie Vero Cendoya winnen vijf voetballers, vijf dansers en een scheidsrechter de harten van het publiek. Voor de twee teams van ‘de wedstrijd’ zoeken we een groep met supporters tussen 8 en 99 jaar (20 tot 30 mensen). Tijdens een korte workshop/repetitie door de choreograaf van het stuk, word je klaargestoomd tot volleert supporter en vervul je een onvergetelijke rol tijdens de voorstellingen.

Figurant bij Inter-view, een installatie van kunstenaar Benjamin Vandewalle
Deze installatie is alle dagen van het festival zes keer per dag (3 - 13 augustus tussen 13.30 tot 21.00 uur) te zien. Als figurant neem je plaats in een van de drie installaties. De toeschouwers gaan aan de andere kant zitten. Wat er dan moet gebeuren, geven we nog niet weg. Dat zou een spoiler voor de mensen met een toegangskaartje zijn.

Rol van je leven: bewusteloze man/vrouw
De Omstanders is een tragikomische voorstelling over ramptoerisme. En vertelt het verhaal over drie mensen die elkaar ontmoeten op een onbestemde plek. Zij hebben het onder meer over iemand die daar op de grond ligt. Zo te zien bewusteloos. Ademt ie nog wel?! Wat is er gebeurd? Als figurant moet je tijdens de voorstelling 30 minuten ‘stil’ liggen, op twee bewegingen na. De rol is simpel, maar vereist fysieke lenigheid.

Suppoosten gezocht voor Het koninklijk museum voor interessante kunst (6+)
In Het koninklijk museum voor interessante kunst van Theater Artemis lopen bezoekers (jong en oud) langs objecten die door theatermaker Jetse Batelaan tot kunst zijn bestempeld. Wij zoeken suppoosten die een toeziend oog kunnen houden op de museumobjecten en ervoor zorgen dat de bezoekers hier niet zomaar aan zitten.

Aanmelden of meer informatie opvragen kan door een mailtje te sturen naar Muriel Giesberts: muriel@festivalboulevard.nl.

Figuranten gezocht!
Figuranten gezocht!
Actualiteiten
Voel je thuis bij Theaterfestival Boulevard

Voel je thuis bij Theaterfestival Boulevard

Nieuws

29 juni 2017 Het programma met een roze stempel
Nieuwe video online!

Nieuwe video online!

Nieuws

17 september 2017 Een internationaal tintje
Nieuw! Openluchtgesprekken

Nieuw! Openluchtgesprekken

Nieuws

01 augustus 2017 Geen open deuren, maar wel in de open lucht: gesprekken met professionals en ervaringsdeskundigen
Theaterfestival Boulevard bedankt: