Festivalinfo
Over Boulevard
Archief

Uitreiking Fontys Entreeprijzen 2016

Nienke en Liselot; gefeliciteerd!

Zondag 14 augustus zijn in de Muzerije in 's-Hertogenbosch de Fontys Entreeprijzen uitgereikt. Met deze prijs bekroont Theaterfestival Boulevard jaarlijks de beste afstudeervoorstellingen van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK).

@festivalboulevard 14 augustus 2016

Er is één Fontys Entreeprijs voor uitvoerende kunstenaars, die ging naar Nienke Nillesen. De andere prijs, voor kunstvakdocenten, ging naar Liselot van de Geer. De winnaars krijgen artistieke en productionele begeleiding om hun voorstelling door te ontwikkelen.

1.    Entreeprijs voor uitvoerende kunstenaars, voor studenten van één van de uitvoerende richtingen van FHK (Muziek- en musicaltheater, Conservatorium, Rockacademie) Nienke Nillesen Masai De Nederlands-Tanzaniaanse Nienke Nillesen verhaalt over haar band met haar vader, stamhoofd van de Masai, en haar familie.

2.    Entreeprijs voor kunstvakdocenten, voor studenten van één van de docerende richtingen van FHK (Academie voor Theater, Academie voor Danseducatie, Academie voor Muziekeducatie) Liselot van de Geer Met één hand gooi ik confetti
Een verhalende voorstelling met jongeren uit verschillende culturen.

Elk jaar mogen de beste afstudeerders hun voorstelling laten zien in de Muzerije - tijdens het festival omgedoopt tot Fontystheater. Een fijne springplank naar de praktijk. Daarnaast is er het programma-onderdeel ‘Studenten in de Etalage’ waarbij studenten van verschillende opleidingen van FHK korte presentaties laten te zien van hun werk.

Uitreiking Fontys Entreeprijzen 2016
Actualiteiten
Is de voorstelling beter dan het boek?

Is de voorstelling beter dan het boek?

Nieuws

18 juli 2019 Ontdek ons literaire programma!
Wij werken graag samen, dichtbij en veraf

Wij werken graag samen, dichtbij en veraf

Nieuws

18 juli 2019 Boulevard is blij te gast te mogen zijn bij verschillende lokale én internationale netwerken
WIJ ZIJN DOL OP DANS

WIJ ZIJN DOL OP DANS

Nieuws

17 juli 2019 Graag alvast een daverend applaus voor deze dansvoorstellingen
Theaterfestival Boulevard bedankt: