Over Boulevard
Archief

RaRaRadio x Theaterfestival Boulevard

In samenwerking met RaRaRadio – actie radiostation gevestigd in Eindhoven – programmeert Theaterfestival Boulevard sinds september het programma “In De Huid Van Een Kunstenaar”. Boulevard heeft slam poetry artist Lisette Ma Neza gevraagd om maandelijks een show te hosten waarin zij zichzelf wegwijs maakt in het werk van andere kunstenaars.

16 december 2020

Ma Neza is ondanks haar jonge leeftijd al een erkende naam binnen de poëzie wereld. Haar woordkunst, waarmee ze een sterke antropologische blik op het leven presenteert, is al met meerdere serieuze prijzen bekroond. Lisette stelt in deze radioshow de dringende vraag: waarvan maakt de maker?

Benieuwd naar alle afleveringen? Luister ze terug via onderstaande links.

Afleveringen:
21 oktober 2020
- In de eerste aflevering spreekt Babette Kalker met Lisette Ma Neza over haar nieuwe radioshow. Luister de aflevering hier terug. 

18 november 2020 - In tweede aflevering nodigt Lisette theatermaker Bo Tarenskeen (o.a. bekend van de Indië Monologen) uit. Luister de aflevering hier terug. 

16 december 2020 - In de derde aflevering is theatermaker/actrice Annica Muller te gast om te praten over seksualiteit en gender in haar werk. Luister de aflevering hier terug. 

RaRaRadio x Theaterfestival Boulevard
Theaterfestival Boulevard bedankt: